BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 19 August 2011

expressions of the heart

pffff ntah la , nd tau mcm mana moe mulakan . terlampau sakit hati and makan dalam sama kau ! kw tau ak syg kw , tp napa kw nd pandai berubah . kw ckp ja kw moe berubah tp hakikatnya nd kan ? ak penat bh , penat gila tahan perangai kw , jaga hati kaw and ak yang selalu makan dalam !!! ak tahan ja apa ak rasa sbb ak namoe kw ckp ak ni terlampau mengongkong atau apa , im just nak u tahu yg AKU WUJUD juga dlm dunia kw . seriously , ak nd kisah puwn kw moe keluar p mana2 but at least luangkan la bh masa dengan ak , ni kw luangkn masa dgn ak but more to friends ! sampai sanggup balik membabi buta pagi mlepak ngn mmber . cmmon la kta kw dh matang tp nii bukan gaya org matang okk ? org gentle tahu jaga hati gf dy , yea i knw kw xpandai memujuk but jaga la hati ak skit , boleh ? kadang2 benda mcm ni wat ak rasa mc teda guna ada BOYFIE , tahu ka ? baik ak single je derr senang hati , bole ak bertext, hang out and flirting sama org lain . weyyh boy , ak byk beruba tuk kw , but kw xbole ke beruba sikit tuk ak ?? try la pentingkan ak sikit drpd kwn2 kw tuu . esshhh mcm gatal ketiak ak moe wat pragai mcm dulu keluar mlm and so on dengan often but ak xbuat sbb ak masih ada rasa syg ngn kaw and hormat kw sbgai bf ak . kw yg ubah and ajar ak jgn buat itu jgn buat ini tapi kw sndry xberubah . hmmp kw bsing laau ak keluar even ngn kwn and ak selalu ikut ckp kw stay ja mcm org bodoh d ruma . tapi kw bila ak ckp jgn kelur , pffff bising nk mampus ckp ak ni dh pndai control2 . ak bukan control la derr , ak cuma nk kw tahu yg ak rndu kw . :( :'(
hmmppp sudah la , malaaaas ak nk fkirr ok bubye !


0 comments: