BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 20 August 2011

here for your information

hmmp now im totally satisfied what happen . i can relief , yeeehaaa ! now i can do what i want plus no one gonna babbler to me anymore . yeah i knw we having a great tyme together but more further our relation there's no more fun ada sweet tyme we can create . i knw you can see it by yourself right ? bla bla bla , i dont want talk about you bh actually ni tapi sengaja moe update blog kan . hahaaa . btw i mmg sayang you but i cannot sayang you mcm dulu and sometimes i felt unhappy, disgust with your altitude cause you kadang2 terlampau control me . itu nd bole ini nd bole , mcm mana tu ? nd kan la 24-7 you want me be there always for you , i have my own life too bh . nuhh now , you have to learn sleep by yourself without hearing my voice and always study for SPM ! ya i think thats all , hope you can find other girls that can make you happy dude and for sure im gonna miss you *mayb :)


Friday, 19 August 2011

choosing between happy or sad ?


You can choose to be happy or sad and whichever you choose that is what you get. No one is really responsible to make someone else happy, no matter what most people have been taught and accept as true.

expressions of the heart

pffff ntah la , nd tau mcm mana moe mulakan . terlampau sakit hati and makan dalam sama kau ! kw tau ak syg kw , tp napa kw nd pandai berubah . kw ckp ja kw moe berubah tp hakikatnya nd kan ? ak penat bh , penat gila tahan perangai kw , jaga hati kaw and ak yang selalu makan dalam !!! ak tahan ja apa ak rasa sbb ak namoe kw ckp ak ni terlampau mengongkong atau apa , im just nak u tahu yg AKU WUJUD juga dlm dunia kw . seriously , ak nd kisah puwn kw moe keluar p mana2 but at least luangkan la bh masa dengan ak , ni kw luangkn masa dgn ak but more to friends ! sampai sanggup balik membabi buta pagi mlepak ngn mmber . cmmon la kta kw dh matang tp nii bukan gaya org matang okk ? org gentle tahu jaga hati gf dy , yea i knw kw xpandai memujuk but jaga la hati ak skit , boleh ? kadang2 benda mcm ni wat ak rasa mc teda guna ada BOYFIE , tahu ka ? baik ak single je derr senang hati , bole ak bertext, hang out and flirting sama org lain . weyyh boy , ak byk beruba tuk kw , but kw xbole ke beruba sikit tuk ak ?? try la pentingkan ak sikit drpd kwn2 kw tuu . esshhh mcm gatal ketiak ak moe wat pragai mcm dulu keluar mlm and so on dengan often but ak xbuat sbb ak masih ada rasa syg ngn kaw and hormat kw sbgai bf ak . kw yg ubah and ajar ak jgn buat itu jgn buat ini tapi kw sndry xberubah . hmmp kw bsing laau ak keluar even ngn kwn and ak selalu ikut ckp kw stay ja mcm org bodoh d ruma . tapi kw bila ak ckp jgn kelur , pffff bising nk mampus ckp ak ni dh pndai control2 . ak bukan control la derr , ak cuma nk kw tahu yg ak rndu kw . :( :'(
hmmppp sudah la , malaaaas ak nk fkirr ok bubye !


Wednesday, 3 August 2011

Wabbit


Wawa Evans a.k.a Wabbit .
she's beautiful right ?
even i dont know her well , i LOIKE her .

Belly Jelly :)



Charlyn Asha Lyronea Sherman :) ni my beh also , i syg dy ok . muka dy mcm cinta laura kn ? punya cumill :D nuhhh ~ dy sgat talkative and seorang yang sangat CARING about frieds . awww best ni hang out sama dya and lots of people love her so damn much . ily cha ♥

Tuesday, 2 August 2011

mumy :)


ni my mumy . i love her very much cause she the one that always understand me very well .
awww she's pretty right ? just like me , hahaha * perasaan .
btw she also a wonderful and great mother .hmmp what else ? dunnoo , i love you mumy

AZREENA JUMATLI


nuhhh bebeh nd ? ni my lovely sister , kira . awww i miss her so badly :(
she inspires me to keep the spirit of learning. she also always advise me to study and later in the day new just like a bird flying free . thank you sweetie always be there . I hope you always there with me to continue give me courage to learn . iloveyou yaw ♥

Monday, 1 August 2011

♥ my lyl ♥


this is my only and only one lyl ♥ Sandy Sandra Stanislaus :)
for me she's cute and i LOIKE her altitude . most her altitude same with me .
i love her ok , as sys :) nuhh even kami belum berapa rapat and masih malu malu at least kami texting almost everday . sandy is a single child no brother and sister . so i want to be a good sister to her :) Lalalaaa

with BFF


hurrmm this my BFF Queenie Deziree . awww kami pandai bergay this . hahaha . ni manusia la paling sowt plus if ada my BFF c celine alo . i love both of them . cumil kan kami ? perasaaan :D